Моята лична история

Моята лична история

 

Началото: През 2009 г. бях претоварена майка на малко дете, бременна с второто, и изпитвах трудности да се справям с ежедневието. По онова време вече бях открила хранителни добавки и суперхрани, които ми даваха енергия и сила, бях започнала с енергийни практики. Но като че ли нищо не беше достатъчно, за да ми помага да държа емоциите си под контрол. Бях кълбо от нерви и страхове.

Промяната дойде, когато се престраших да пробвам Алтернативната Бахова терапия. До онзи момент бях свикнала да възприемам Баховата терапия като „алабалистика” и въобще не я вземах на сериозно. Но терапевтичната сесия беше за мен като откровение. По време на нея писах, плаках, осъзнавах много от моделите си на поведение. Преди това се чувствах оплетена като пате в кълчища. След като започнах с цветните есенции на д-р Бах, имах усещането, че пъзелът най-сетне е започнал да се подрежда!

Резултатите за мен се изразяваха в емоционална яснота, решителност и повече спокойствие, и то още след първите 2-3 дни. Бях толкова впечатлена и запленена от случващото се, че започнах с любопитство и страст да изследвам новата за мен материя. Питах и четях, започнах да уча и да прилагам наученото. Най-напред върху себе си и семейството си, впоследствие и сред приятелския кръг.

При другите хора, които избраха да ми се доверят, резултатите се изразяваха в намаляване на тревожността и в прилив на сила да действат в желаната посока, по-лесно взимане на решения, преодоляване на страхове.

От този момент нататък аз се отдадох на това да помагам на семействата с малки деца да бъдат по-здрави и по-щастливи, да посрещат предизвикателствата в живота уверени в силите си, с повече спокойствие и сигурност.

Постепенно разширявах експертизата си, учех и прилагах новите знания и умения. Така понастоящем в методологията си включвам елементи от енергийната психология, от многомерната медицина, рейки енергия, суперхрани и хранителни добавки, етерични масла. С годините изкристализира система, която е насочена към триединството Дух-Душа-Тяло.