Практика на Великия преход

Практика на необратимото излекуване, подмладяване, трансформация на духа и тялото или практика на Великия Преход.

FB_IMG_1691818343068

Тази чудесна практика ми разкри хималайският йога Джад Мира, посланик на Шамбала, когато медитирах в една от тайнствените пещери, скътани в една от клисурите на Великия Хималайски хребет. Има предание за това, че в тази пещера са медитирали великите йоги Будда Шакямуни, Миларепа, Падмасамбхава. В нея се е установил и Христос по време на своето осемнадесетгодишно пътешествие из Хималаите.

Джад Мира се появи внезапно през нощта, успях да го разгледам в светлината на огъня. Бе висок, широкоплещест, мускулест мъж, на около 35-40 годишна възраст. Косите му бяха тъмни, къдрави, до раменете. Беше бос и само с една набедрена превръзка, макар през нощта температурата да падаше до минус 20 градуса и да бе ветровито. Кожата му блестеше, погледът му бе едновременно остър, чувствителен и строг. Имахме няколко срещи и беседи. Той ме въведе в техники, които позволяват на човек да бъде млад толкова години, колкото пожелае.

Самият Джад Мира, както се оказа според думите му, бил на повече от 1000 години, но аз видях колко леко се предвижваше в планината, по скалите, в снега, сякаш беше безтегловен. Той можеше да преминава в енергийно съществувание – превръщаше се в светлина и се придвижваше във Вселената. Един път ми показа тази способност. Тялото му се превърна в светлина и се виждаха вътрешните му органи, но те също светеха. След това йогата събра тялото си в кълбо и излетя от пещерата. Той казваше, че в бъдеще човечеството ще премине в това състояние, телата на хората ще се трансформират в тела от светлина и те ще се разселят по Вселената.

Тази практика на „необратимото подмладяване или практика на Великия Преход“, както я нарече посланикът на Шамбала, преди се е пазела в тайна и се е предавала само на посветените. Но предвид това, че човечеството се е приближило до Великия Преход, той ми я разкри, за да я предам на хората, за да могат те да променят природата на телата си и да преминат Великите енергийни промени, каквито предстои да премине човечеството в най-близко време.

Практиката на необратимото изцеление, подмладяване, трансформация на духа и тялото, или практика на Великия преход

Застанете на крачка срещу стол или кресло, където ще създавате образ на необратимото подмладяване (може да бъдете и прави).

Затворете очи и си кажете:

„Сега пред мен се сътворява образът на необратимото изцеление и подмладяване. Това е ново състояние на тялото, клетките, природата на моето тяло. Това е ново същество, способно да живее свободно и щастливо при всякакви условия, включително и в нов свят, който ще бъде след Великия Преход.“

След това трябва да направите дълбоко вдишване и издишване и да се потопите в образа на необратимото подмладяване, т.е. да седнете на стола или в креслото, или да направите крачка напред (ако правите практиката прави).

За да се потопите в образа на необратимото подмладяване трябва напълно да се отдадете на процесите, които ще започнат в тялото, в клетките. Ще почувствате топлина, вълни от вибрации, пулсации, огън. Възможни са и някои дискомфортни усещания – това е нормално, та нали изцелението, подмладяването, трансформацията на човешката природа често върви с изостряне, налягане, болестни усещания.

Влизайки в образа, произнесете на глас или мислено:

„Пускам програмата на необратимото изцеление, подмладяване на моята физическа и духовна природа. От тук нататък ще се изцелявам и подмладявам с всяка минута, час, ден независимо от моите мисли и действия“.

Започнете да се изпълвате със състоянието на подмладяване, дишайте с кожата, с главата, с косата, с ръцете, с краката, с туловището, с цялото тяло. Когато клетките получат командата, ще се устремят към целта, ще започнат да се издигат на новата степен на съществуване и жизнена дейност, в която няма място за старостта, болестите и смъртта.

Клетките като усърдни труженици, като алпинисти ще започнат да се „изкачват“ до новите върхове на младостта, красотата и здравето. Ние, например можем с краката си да правим крачки и да се преместим от едно място на друго, такива крачки трябва да се постараят да направят и клетките, да ги почувстваме и да им помогнем в това преобразяващо движение. Почувствайте, усещайте как клетките ви правят тези крачки в новото съществувание.

Използвайте следните утвърждения, призиви и команди:

„Аз бия тревога, давам старт на клетките, на всички органи, на цялото тяло да стане здраво, вечно младо и красиво“

„Призовавам своето тяло, клетките да се пренастроят, да преминат в ново състояние на идеално здраве, светлина и любов“.

Призовавам енергията на небето и земята, енергията на слънцето и галактиките, енергията на Вселената и другите светове да изцелят, подмладят, преобразят моето същество“.

„Призовавам сърцето, черния дроб, бъбреците, белите дробове и т.н….. да преминат в новото съществувание“.

Ако ви е необходимо измислете си свои призиви, самото тяло ще ви подскаже нужните думи, ключът към пускането на процесите на физическото, духовното, енергийното обновление, подмладяване на вашата природа.

Измислете, създайте, сътворете своя нов образ на човека, в който ще преминете, какъвто ще станете. Не се ограничавайте, мечтайте смело. Представете си, че сте младеж или девойка, дори вече ако сте на възраст.

Вижте се ясно в образа на необратимото подмладяване – какви са очите ви, тялото, ръста, косата, кожата. Чувствайте, усещайте, физиологически с клетките на тялото, вървете към този нов образ, към това ново тяло.

След тази практика ще започнат да се случват чудеса: всичко наоколо, Вселената ще започне да работи за придвижването ви към целта – осъществяване на поставените от вас задачи. Например, изведнъж ще се появи желание да бягате или да се занимавате с йога или да промените храненето си – приемете тези импулси и ги следвайте!

Клетките на тялото в съответствие с поставените им задачи ще започнат да организират ново пространство, нов живот и към вас ще идват нови импулси. Вслушвайте се в тях и ги следвайте! Самите клетки ще променят живота ви, ще ви ръководят, ще организират така живота ви, че да преобразят себе си и вас.

Призовавайки и привличайки енергията на Земята, Слънцето, Галактиката и Вселената за подмладяване, ние не само стартираме процеса на необратимото подмладяване, но и се приготвяме за Великия Преход. Тези космически енергии вече за започнали да идват на Земята, постепенно нараствайки. Ние ги призоваваме с цялата си сила и мощ, за да ни трансформират и преобразят в съответствие с онази нова реалност, в която ще премине човечеството след Великия Преход.

Процесът, който се случва с човека в тази практика е много сложен, многопланов, на много нива и пространства. Нали в него се задействат всички структури на мирозданието: макро и микро-космоса, клетката на ниво ДНК, нейните слоеве, енергоравнища и гени, и цялата духовна и материална Вселена. Представете си през каква трансформация преминават клетките, когато гъсеницата се превръща в пеперуда, когато пълзящото същество се превръща в летящо.

Преди еволюцията е ставала сама, сега за първи път в този процес участва съзнанието – нашето съзнание. Ние се учим да управляваме еволюцията, ние може да й задаваме програмата, ние сме способни да конструираме новите клетки, новата реалност и новият свят. Защото, както ние сме богове, така обладаваме подобно на бога творческа сила.

Затова следва да разберете, че вълшебството на тази практика не е само в стартирането на необратимите процеси на подмладяването, но и в прехода на нашата природа, нашите клетки в ново качество. Изцелението и подмладяването са едно от свойствата на голям процес на трансформация на тялото, прехода му в нова клетъчна кристална структура.

Правете практиката, когато ви е удобно, когато се сетите за нея. Сътворявайте с нея всеки ден, потопявайки се в образа за 5-15 минути. Ако нямате тази възможност, то просто си припомнете този образ и той вече ще започне да действа. Само едно припомняне на образа вече произвежда действие, то работи, трансформира ви – толкова е голяма и всеобхватна силата на тази практика.

Вие можете да я правите просто ходейки, спирайки и правейки крачка за навлизане в образа, сякаш обличайки го върху себе си като енергийна дреха. И вървете с тази одежда, която ще ви носи трансформиращо и подмладяващо въздействие. Може, ако седите, да си представяте, че образът на необратимото подмладяване се спуска над вас като облак. Не се бойте да сгрешите. Грешка не може да има, вие можете да измисляте свои способи за влизане в образа на необратимото подмладяване.

Не се оглеждайте в огледало с цел да фиксирате позитивните си промени, защото самите вие няма да ги видите, но ще ги чуете от околните. Бъдете внимателни към това, което ще ви казват хората, фиксирайте и запомняйте. Вашето същество ще се променя постепенно, тъй като всички велики промени стават незабележимо. Вие не забелязвате как расте косата ви, но тя все пак расте! И вие така незабележимо, плавно, постепенно ще станете човека, който сте създали в образа на необратимото подмладяване. С вас, с тялото ви ще се случат чудеса. Ще започнете да мислите по новому, да слушате, виждате и чувствате по новому, да усещате света по нов начин– забележете това.

Ще се промени обкръжението ви, това, което пречи на прехода ви, ще си отиде само, няма да издържи на новите енергии, които ще започне да излъчва вашето ново същество. А тези, които приемат новите ви енергии на божествена светлина и всепроникваща любов, напротив, ще ви станат по-близки. Ще дойдат нови хора на мястото, което се освобождава от тези, които не могат да издържат на светлината и любовта.

Духът ви ще започне да се променя, погледът ви ще се проясни, ще стане свеж, млад, радостен, пролетен. И представете си, че с новия си поглед се гледате в огледалото.
Какво виждате? Изведнъж, за първи път се виждате по-възрастен, отколкото преди, макар в действителност да младеете. Светът ви дава знаци за вашето подмладяване, казва ви за това, а вие самите виждате обратното! Именно и затова се дава препоръката по-малко да се оглеждате в огледало.
Вашето огледало е околния свят!

Източник: http://nashaplaneta.su/news/praktika_neobratimogo_iscelenija_omolozhenija_transformacii_dukha_i_tela_ili_praktika_velikogo_perekhoda/2016-09-22-28923

Превод от руски: Таня Темелкова

https://novotopoznanie.com/practice-irreversible-healing-and-rejuvenation/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *