Архангел Мелхиседек за новите космически вълни

Архангел Мелхиседек

Архангел Мелхиседек

 

Привет от любещите светове!

 

Прегръщаме ви с нежност. И знаем. Знаем къде сте по Пътя на Светлината. Знаем къде са сърцата ви. Къде се крият сълзите ви, въпросите ви, страховете ви. 

 

Вечното лутане между чувството, че най- сетне сте открили Майсторството и после пропадане обратно в царството на съмненията и страховете.

 

Този път е естествен докато сте в човешките тела. Но може да бъде и променен. Към Пътя на Златния Поток, в който водеща е Светлината на Осъзнаването.

 

Вижте! Във всеки човек, осъзнат или не, има по една светла и тъмна енергийна мрежа. В началото мрежата е била изплетена от високо вибрационни Божествени матрични пулсации, които са създавали и поддържали определен вид телесни структури.

 

След ред неправомерни, но направени възможни намеси, е била изплетена и вградена в тялото и тъмна мрежа, която непрекъснато да опровергава и опропастява пълния капацитет на светлината.

 

Тази тъмна мрежа всъщност не може да унищожи светлата. Но може да създава временна илюзия, в която Светлината е далеч и са възможни всякакви безобразия.

 

И това са реалностите във вашето тяло. То може уникални неща, постига невъзможното в един момент и после може да рухне от някакъв микроб. Такава е душата ви, излъчваща вселени от Любов, но и ранима като малко дете.

 

Вашата задача във всеки миг е да умеете да разграничавате вътрешната си тъмна мрежа и да я обезвреждате.

 

Това става постепенно. Чрез осъзнаване, истина, честност. Вижте, няма същество в човешко тяло без подобна мрежа на тъмнината. Без нея телата ви щяха да бъдат други, но и непознаваеми!

 

Тя може да варира от човек на човек, да е по-тънка или по-мощна. Но я има.

Започвате със стартова тъмна мрежа, изплетена от някои минали кармични бримки – не всички! После вече може да я променяте.

 

И така започва танцът на тъмнината и Светлината, който играете цял живот.

Научете се да разплитате личната си тъмна мрежа от колективната. Всъщност, те са едно. И така са сила. Но вие си обособете онази част, за която знаете, че лично сте участвали. С нея работете. Нея променете.

 

И през вас тогава започва изсветляване. А то – през колективното, просветлява и общото.

Предстоят нови космически вълни, които ще въздействат върху колективното. България ще бъде осветлена в ново красиво светлинно изумление.

 

Това се случва непрестанно. Тъмните вълни изчистват старото, отливите подготвят приливите.

 

Ние можем да въздействаме светлинно през порталите без да нарушим космическия закон само и единствено чрез вашата заявка и подготовка.

 

Подгответе се за нови знания и възможности. Ще получите много по-ясна връзка с Висшия си Аз и достъп до общия контролен панел за развитие, който досега е бил управляван повече от висшия ви аз, нарушавайки по тази начин личната ви воля донякъде.

 

И какви са наистина правата ви? Знаете ли ги? Ползвате ли ги? Вярвате ли, че ви се полагат?

Заявявате ли ги редовно пред Себе си и Бога?

 

Иисус пасеше овцете Божии. Във вас е и Иисус, и овцата. Пасете вътрешната си овца, която има нужда от пастир и насока. Но не давайте силата си другаде. С Иисус, и Майка-Татко Бог общувайте чрез любовта. А не чрез робството.

 

Ослушвайте се за връзката с Божественото, за да вземете вашето в този тъй знаменателен миг.

 

Бялата Светлина се насочва сега към ключови точки в България. И владичеството се сменя. Информацията ще пристигне конкретно по места.

 

Архангел Мелхиседек през учителя Б. Д.

Благодарение на Акашови записи, светлинни практики и семинари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *