Вяра, Надежда, Любов и Мъдрост


Света София и дъщерите й Вяра, Надежда, Любов
– 17 септември

Вяра, Надежда, Любов и София

Вяра, Надежда, Любов и София

От този църковен празник започва поредното пренастройване на кристалната решетка на Земята и хармонизирането на нейната вибрация с енергията на конкретни съзвездия от зодиака и галактиката. Есенното равноденствие е един от четирите важни периода през годината, които поддържат енергийното равновесие в Слънчевата система и коригират някои специфични параметри на нашата планета.
В периода, който започва с почитането на мъдростта, вярата, надеждата и любовта, и дните около 22 септември се отваря и космически портал между измеренията. През него Земята е облъчвана с вибрации от Космоса, които засилват връзката на всяка душа с матриците на мъдростта, вярата, надеждата и любовта. Според космическите закони само съзнателния избор и желанието на отделната душа да стане по-мъдра, да излъчва вяра, надежда и любов, могат да я свържат с източниците на тези вибрации.
През този период чрез космическите вибрации на мъдростта и любовта кристалната решетка на планетата автоматично се пречиства от негативния смог, различни замърсявания и деформации.

Ако искате да привлечете енергията на вярата, надеждата и любовта, за да лекувате душата и да промените живота си, можете да прочетете на 17-ти септември следната мантра:

„Призовавам енергията на мъдростта, вярата, надеждата и любовта. Отварям сърцето и разума си за тях. Приемам и насочвам тяхната вибрация във всяка клетка на моето тяло, в матриците на моето съзнание, в духовните структури на душата ми. Силата на моя дух насища моята Същност с мъдрост, вяра, надежда и любов, за да разширя в себе си пространството на Светлината. Сега избирам сам/а съзнателно, да бъда мъдрост, вяра, надежда и любов. Приемам и излъчвам техните градящи и творящи вибрации, които пречистват, лекуват, обновяват, защитават и ме свързват с моите космически наставници, водачи и учители, с моите сродни души, с моето космическо семейство. Създавам свят на мъдрост, вяра, надежда и любов за себе си и за всички, които искат чрез мен да живеят в него, за да се развиват според своя избор. Така е.“

Мантрата може да се казва в началото или края на всяка седмица, а също когато се нуждаете от тези лечебни и творящи живот енергии. Ще усетите ефекта и когато сте болни, отчаяни, недоволни от себе си или друг човек. Това е най-бързото средство да си върнете душевното равновесие и да се предпазите от вирусите на злото.
~Н. Ничева „По пътя на спиралата“

„Здравето на жените – в директна връзка с НЕприемането“:
https://5itagor.com/%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8-%d0%b4%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d1%80%d1%8a%d0%b7%d0%ba/

https://www.instagram.com/margaritastoianovska/

#нумерология #Питагор

Чрез Маргарита Стояновска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *